Billigaste linserna

Använder man linser kostar detta ju en slant vilket gör det mycket intressant att hitta de billigaste linserna. Här ska vi ta upp några saker som du kan tänka på för att hitta de billigaste linserna som passar just för dig.

Typ av kontaktlins

Vilken typ av kontaktlins som du väljer att köpa kommer ju starkt att påverka vad det totala priset blir. T ex kostar det ju mer per dag om man väljer endagslinser än ifall man väljer månadslinser. Sen kan det ju finnas andra fördelar med endagslinser. Men om man tittar på priset är det bättre att välja andra typer av linser.

Utomlands

Det finns många bra webbshoppar som säljer linser här i Sverige. Dessa är normalt mycket billigare än vad det är att köpa dem hos en optiker. Ytterligare ett alternativ är att köpa linserna från något annat land. Tar man t ex USA som exempel så är priserna ofta lägre och frakten är inte speciellt hög. Det totala priset kan mycket väl bli lägre varför detta är ett alternativ att fundera över.

Märken

Som med alla produkter inom alla områden finns det vissa märken som kostar mer än andra. Du får helt enkelt fundera ifall det känns bättre att köpa ett dyrare märke eller ifall det passar dig att köpa billigare linser. För om du vill hitta de allra billigaste linserna är detta absolut något att tänka på.

Jämföra butiker

De allra billigaste linserna hittar man genom att ta de sakerna vi här tagit upp i åtanke och sedan se till att jämföra de olika butikerna. Eftersom det finns många olika butiker kan det t ex vara så att en är billigast på en typ av kontaktlins men dyrare på någon annan. På denna sajt hittar du t ex länkar till ett antal shoppar där du sedan enkelt jämför priser.